Wednesday, July 7, 2010

PuAsa GaNti

coretan Leeza NM waktu 2:57 PM
Topic kiter hari ini puasa ganti. Ramadhan dah hampir... bagi u all yg bergelar wanita dah habis ke menggantikan puasa tu. Haha...termasuk aku sendiri. Dah masuk julai baru nak sedar diri hutang belum dilangsaikan. Tahun ini antara azamnya ganti posa awal... tp hasil hampeh... aku masih ditakuk yg lama. Apa nak jadi ni !!!!

Walaubagaimanpun aku dah start 2 hari alhamdulillah. Hari ini hari yg ke-3 huhuhu. Ada lagi baki yg perlu aku bawa ke minggu hadapan ehehehe. Malu la pulak. This year first time berpuasa di putrajaya ni. Harap2 sempat balik masak. Tahun lepas beli je setiap hari sbb sampai umah sempat masak nasik je. Kalau sempat masak pun x la nak masak setiap hari kot... Penat beb.... he eleh macam org lain x penatkan. emmmmm....

Sampai sini je. Nanti sambung citer lain pulak. bye...bye..

Blogger Templates

2 komen:

Leeds Al-Malique said...

alamak saye pun belum ganti puasa. huhu.

lee-za said...

leeds...akak pun belum habis lagi ni...ada 2 hari lagi...next year nak berazam lagi...ganti awal... huhuhu..

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea