Wednesday, March 18, 2015

Punyai bisness anda sendiri... diusia muda.

coretan Leeza NM waktu 7:36 PM
Assalamualaikum

Saya mencari mereka yang berminat berniaga untuk menyertai group saya. Anda akan dibimbing secara maya oleh leader2.

Syarat2nya :

1. Minat
2. Rajin
3. Kreatif
4. Sabar dan tidak mudah putus asa
5. Berkeyakinan

Cara :

1. Pertama | Sertai Shaklee dengan menjadi ahli berbayar sebanyak...RM65.00 + RM10 untuk postage kit bag

2.Kedua | Sertai Shaklee dengan percuma

Yg percuma ni selalu ini selalu orang nak tahu lebih lanjutkan.
Bagaimana anda boleh dapat menjadi ahli dengan percuma
Caranya kumpulkan order
1 order yg bernilai lebih kurang RM650 atau bersamaan 200uv
uv unit volume @ pointlah senang citer kan
dengan belian 200uv tu anda layak terus menjadi ahli
dengan 200uv itu jugak bermakna anda jugak telah melayakkan diri untuk mendapat BONUS pada bulan berikutnya.
Cantikkan.
Susah ke nak buat bisness Shaklee ni
X susah kalau kiter fokus dan usaha
Caranya sama macam perniagaan lain jugak

Disinilah syarat2 tadi diperlukan
Kenapa perlu rajin
Kena rajin sharing... Dari sharing org tahu kiter jual Shaklee
Dari Sharing org tahu pasal Shaklee
Kena rajin carik ilmu tentang produk
Klu tak tahu tentang produk macam mn nak meniaga
Nak buat seme benda ni perlukan minat
Minat akan memacu usaha kiter
Utk jadi peniaga yg smart... kiter perlukan kreatif
Kreatif dalam sharing
Kreatif dalam melayan karenah pelanggan
Sabar dan tidak mudah putus asa kerana meniaga ni byk cabaran
Meniaga ni banyak dugaan.
Kadang org kutuk produk kiter
Kadang pandang remeh usaha kiter... Sabar.
Keyakinan. Yakin dengan apa yg kiter buat.
Yakin apa kiter jual ini terbaik.
Kiter mesti yakin produk kiter then baru org lain akan yakin
Prove it by kiter kena guna dan amalkan
Bila u guna u tahu...u dapat rasakan... x kenal maka x cinta kan

Ikhlas dalam mencari rezeki balasannya pasti keuntungan didunia dan diakhirat jua.

Kepada mereka diluar sana yg berminat hubungi Leeza
Beri diri kiter peluang utk berubah dan mengubah

Leeza NM  | 0136020837
Shaklee Independent Distributor [ID No : 949583]
zalie_lieza@yahoo.com 



 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea