Monday, August 3, 2009

Jatuh Motor Lagi...

coretan Leeza NM waktu 2:19 AM
Sejak kawin this is fourth time my hubby ni jatuh @ accident dgn motor dia tu. Itulah sebabnya kalu dia keluar dgn motor ni hati leeza selalu je tak tenang...tapi nak buat macam mana dah itu minat dia kan.
Hari Jumaat dia pegi S'pore....Hari Sabtu balik then terus pegi Ampang ada game futsal katanya. Kul 4.15 petang leeza call dia masih di Ampang. Game tak habis lagi katanya. Kul 7 lebih dia balik dagu, tangan, kaki seme berdarah....jatuh motor katanya. Yang sedih masa dia jatuh tu ada jugak hamba Allah yang terhati perut ni pegi rembat beg hubby...dalam tu ader baju, pasport and duit 3K....Manusia ni mmg la kan....orang dalam kesusahan dan kesakitan pun diorg nak buat jahat jugakkan...
Apa2 pun syukurlah kecederaan habby tak lah serius sangat. Tapi sakit jugak tu....Sian dia....Kepada teman2 yg selalu riding ni...be carefull la selalu....malang ni selalu tak berbau kan...

5 komen:

cik mas said...

kesiannya.. sudah jatuh ditimpa tangga lagi.. byk2 la bersabar ye.. takkan senang org yg mencuri tu kat dunia ni apalagi kat akhirat nanti..

jie @ azie said...

sabo byk2 la kak liza .. nak buat mcm mana minat hubby kak liza pada motor :)

lee-za said...

tu lah cik mas...mungkin bukan rezeki kiter kan...redha je lah

lee-za said...

yelah azie...akak relakan je lah...

Cahaya said...

cian abg zali..
cepat sembuh ek:-)

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea