Monday, March 16, 2015

DIY - Order Shaklee anda.

coretan Leeza NM waktu 12:28 AM
Assalamualaikum

Actually kemudahan belian sendiri oleh pelanggan ni dah lama disediakan oleh Shaklee tapi... tapi hanya aku je yg belum menggunakannya.

Ok kawan2. Kalau uols berminat nak consume Shaklee tapi tak mau order dengan distributer sbb segan, sebab takut ditipu atau apa2 jelah sebab korang please anda dipersilakan do your own order.
by klik je link ni okeh [ Order Shaklee ].

Pilih lah apa2 je Vitamin atau barang yg anda nak beli... then proceed dgn payment. Wajib isi alamat dengan betul, email ye kawan2. Nanti x kesampaian pulak barang yg diorder. Order yg less than RM800, Shaklee akan charge RM10 utk caj penghantaran. Klu RM800 dan lebih caj penghantaran free.

Selamat menCuba yea.


Leeza NM  | 0136020837
Shaklee Independent Distributor [ID No : 949583]
zalie_lieza@yahoo.com 

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea