Wednesday, March 18, 2015

FIRST GIVEAWAY DARI BLOG "ALL ABOUT ME & MY LIFE"

coretan Leeza NM waktu 8:33 PM
Assalamualaikum

Bila letih mata ni dok tengok2 coding... so pi lah cuci mata...sekali terjumpa GIVEAWAY CONTEST ni. Leeza ni jaranglah join sebab bukannya pandai sangat mengarang-ngarang ni kan.

But today nak cuba. Antara sebab nak merajinkan diri. Kedua nak mengasah bakat menulis. Ketiga nak berubah. kikikikiki

So abaout the GIVEAWAY ni dari blog  "ALL ABOUT ME & MY LIFE"


Syarat2 join | 1. follow blog dia kan | 2. Mesti kena buat entry yg bertajuk ini | 3. C&P banner comel tu dan buat backlink ke blog dia | 4. tinggalkan url blog kiter kat ruangan komen | 5. GIVEAWAY ini berlangsung dari 18 Mac 2015 - 14 April 2015

HADIAH | korang nak tahu apa hadiahnya heheheehehehe. 
Tunggu pemenang diumumkan nanti then tanya pemenanglah kot
sbb hadiah dirahsiakan. 

untuk usia Leeza ni cam dah kurang sesuai join at these contest.
Rasa macam yg excited doing this...biasanya remaja2
What ever | ai dah join ok.
Jangan lupa klu korang nak join | Tarikh TAMAT | 14042015 
BYE

ME | LeezaNM



6 komen:

Surianti Ishak said...

tq join yer... Hadiah akan diberitahu nanti sbb blm beli lg... hi3...

Leeza NM said...

salam perkenalan ye suriati. :)

najiah shaharain said...

hai..mai dr segmn yg sama.jemput ke blog.

Zyra Roxx said...

good luck! ^^

Mad Parihh said...

salam singgah dari GA yang sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/first-giveaway-dari-blog-all-about-me.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck sis..

calips kecik tu biasanya RM 2 ke atas sis.

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea