Tuesday, March 3, 2015

Hi-tea Taska Permata Kemas Bunga Kantan

coretan Leeza NM waktu 7:18 PM
Salam semua.

Entry ni simple entry je sebab ai busy hari ni. So tak mau melalut-lalut la kan. First time la aku attend Hi-tea ni sbb Farhan (anak ke 5 ai tu) baru join this taska last year. Itu pun kebetulan taska lama dia nak tutup so kitaorg mohon ihsan pengerusi taska kemas ni masukkan anak kitaorg ke situ dan nak dijadikan rezeki ada la pulak kekosongan. Alhamdulillah. 

Korang layan gambar je la yea. Aku pegi dengan anak2 je. so tak de sangat gambar... aku bukan suka sangat selepie-selepie ni, almaklum la muka ai ni tak de comel sangat... so gambar ni aku kutip dari fb taska.


@ Hotel Bangi - Putrajaya
Lokasi kejadian
Ucapan alu-aluan la kot... masa ni ai tak sampai lg..hihuhihu
Barisan cikgu2

Hadirin yg sampai awal... biasalah tu...

Ha...hambik kau... ni bukan dah nak balik tau... ini baru sampai.
en. badut untuk layan anak2
cenderamata utk ibu n ayah
emmm...bukan cabutan bertuah..tapi tukar2 hadiah je.
Dapat cadar ANGRY BIRD.
 oklah jugak untuk katil ank bujangku


Jemaah yg hadir.


Sekian untuk tatapan. Tahun depan ada lg la entry yg macam ni sebab tahun 2015 anak si Farhan masih di taska ni. Harap2 dengan setinggi-tinggi harapan yg menggunung...2016 Alif Luqman boleh mewarisi kouta abangnya.. kikiki. ye..ye je kan. Klu ada rezeki tidakkan lari gunung yg dikejar. ameen.

Caucincau. Bye.

Nukilan by me | LeezaNM

#aijualshaklee






0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea