Tuesday, March 10, 2009

My Birthday....

coretan Leeza NM waktu 9:22 PM
Last 2 days is my birthday...emmm....dah meningkat lagi umur. hehehe...Alhamdulillah masih dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. My hope...hari2 yang mendatang akan better than before.
Monday kebetulan cutikan...tp hubby keje so habiskan masa kat rumah dgn anak2 je. That's normal. Memang tak pernah celebrate birthday pun....hubby just wish me Happy Birthday... anak tak paham sangat pun. Diorang cuma tahu happy birthday ader cake n hadiah. Tapi bagi I itu tak penting sangat....
Tapi this year dah promise dengan my sister nak balik kg...19-22 mac ni. Sbb 21 Mac ni birthday anak I yang sulong MUHAMMAD ADLI, same date dgn my sister....so diorang nak celebrate kat kg all family members yang lahir bulan mac. Just like last year. Tp last year I tak join diorang. Tahun ni pun tak sure lagi....depends on keadaan ekonomi semasa. Tp last week my father warded....suspek appendik...dah keluar la....tak perlu operation. Dr just bg injection....ingat nak baliklah tengok sekali. Harap2 jadilah balik.....

3 komen:

Cahaya said...

Happy belated birthday kak..
wish all your dream come true..
wish u & family happy together..
Bile nk belanja kek secret recipe ni?? Hehe

lee-za said...

Cik Cahaya...doakan akak murah rezeki k...kalu ader rezeki yang baik...hujung bulan ni akak belanja.....hehehe..special punya...amacam...doa akak murah rezeki dulu tau....

1na said...

apsal gambar anak sulung ko jer kat sebelah nie? mana gambar anak-anak yang lain?

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea