Thursday, March 5, 2009

Aktiviti Hari Minggu...

coretan Leeza NM waktu 7:53 PM



Minggu lepas bawak anak2 pegi main kat taman di bdr tasik permaisuri, bdr tun razak, cheras ...setelah lama tak bawak anak2 pegi main2 kat taman. Kat taman bdr tasik permaisuri tu mmg tempat favorite kalu bawak anak2 keluar main. Sempat tempat tu best la....teduh...playgroud dia pun besar...ada tasik...ada track utk joging...
Anak2 I ni senang... bawak pi taman n tesco je...diorag dah very happy dah... That day...first pegi breakfast...then pegi main kat taman...lepas dah penat...pegi tesco extra kat cheras tu pulak....lepas beli2 barang...kitaorg makan...anak2 main lagi kat playground yg berbayar kat tesco...sampai puas lah diorg main...baru kitaorg balik. Sampai rumah...seme dah mengantuk...

Happy sangat bila tengok anak happy...hubby busy bukan senang nak dapat keluar sama macam ni...

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea