Monday, March 2, 2015

Promo MAC 2015

coretan Leeza NM waktu 7:37 PM
Tada.... ini promo untuk Mac 2015 ESP korang... beli 6 Percuma 1. Beli 6 tong ESP ni terus dapat keahlian percuma. Haiyooo banyak tu kena beli... Cik kiyah... Cik kiyah kenalah bijak jgn hangkut 7 tong ini untuk diri sendiri. Itu kerja songsang namanya. Cik kiyah bijaksanakan skit pemikiran tu. Cik kiyah share2 le dengan kawan2 opis ke...jiran2 tetangga ke...sahabat handai ke...sedara mara ke... 

Susah ke?

Klu susah jugak. Cik kiyah pm makcik Leeza ni. Tahu le makcik mengaturkanya... Sharing is caring kan. 

Selain ESPyang terhebat lagi terhangat ni. Again si Vitalea untuk kanak ni promo lagi. Beli 3 Percuma 1. Klu anak2 korang tak suka makan. Cuba Vitalea ni... dah terbukti InsyAllah menjadi. Bukti sahih lagi nyata anak2 makcik sendiri la kan. Pastu ada jugak anak member. Pastu yg paling dahsyat sekali customer makcik yg beli untuk anak dia...tp sekali dengan dia pun bantai makan Vitalea anak dia sekali.. punnnn naik selera makan. Yang menjadi kelakarnya sebab dia ambik set kurus. Tiba2 selera naik. Tiba kilogram pun naiklah. Haiiii...ini sudah pelik. Sedangkan set kurus tu bukan baru ambik. Siasat punya siasat terbongkarlah akan kebenarannya. Si ibu membaham vitamin si anak.... kikikiki.

Dan lagi... ada lagi promo Zinc Complex. Zinc ni murah je pun regenyer... bila dah promo jadi lagi murah la kan. So siapa sesuai untuk ambik si Zinc ni. Klu korang ada masalah luka2 yg susah nak baik. So cubalah ambik zinc ni. Sbb kekurangan zinc dalam badan boleh menyebabkan luka susah nak pulih. Orang yg ada kencing manis pun elok jugak ambik Zinc ni together2 dengan B Complex. Lagi...lagi... Zinc jugak dikabarkan elok untuk diamalkan oleh mereka2 yg mengalami keguguran rambut.  Ada lagi Lelaki yg mahukan tenaga tambahan punng buleh amalkan Zinc...(heheheheh...ketawa gatal



Macam mana nak oder??? Pm me | Leeza 
Email | zalie_lieza@yahoo.com
wassup/sms/telegram | 0136020837

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea