Wednesday, July 14, 2010

Esok pulak...

coretan Leeza NM waktu 8:07 PM
Esok...plan nak pegi tengok taska anak. Bulan depan dah tak ada pengasuh kat umah. So ke empat2 orang anak aku perlu di letak kan si taska. Agak2 beberapa la ongkosnya ya. Sekarang sekolah dan pengangkutan utk 2 org tu RM360...  ieYna kata anak dia stay sampai petang RM 255 so mean kalau aku RM 255 x 2 = RM 510 la kan... Then utk dua org lagi si Qistina and Abg Iman... ieYna kata lagi anak dia yg ke-2 tu RM 180 so mean utk aku RM 180x2 lakan = RM 360....hheheheh total RM870... well kalau ini la amaunnya lebih skit la dari amaun yg aku spent  skrang . Tapi tak jauh sgt la beza. Walau bagaiman pun aku akan cuba discuss kot2 boleh dapat diskaun skit kan... mana tahu.

Esok lepas pi survey taska cadang2 nak ajak Lin pegi makan kat secret recipe Cyberjaya lah. Dah lama tak makan kat situ. hehehehe...kalu rajin.

3 komen:

ieYna said...

dpt diskaun tuuu...jgn risau lerr..conform!!

lee-za said...

harap2nya.

Sharinginfoz said...

check betul2 sebelum buat keputusan

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea