Monday, February 8, 2010

Abadikan Kenangan Bersama Tersayang....

coretan Leeza NM waktu 10:18 PM
Hari ni agak bosan n membosankan...Dari pagi tadi keje Leeza mengupload data2 utk sistem baru ni....waaa...naik juling gak ni...baru selesai 5%...hehehehehe..Sambil2 tu carik2 hiburan di sana sini....sekali terjumpa halaman ini Artistic Album By Nicole. For those yg baru2 dapat baby...boleh abadikan kenangan bersama anak2 u all menggunakan cara yg begini...sweet sgt leeza rasa. Sebab once anak kiter dah meningkat dewasa umurnya we akan rindu keletah manjanya semasa dia kecil. Serious Leeza cakap. That is what I feel la....


Walaupun my kids masih kecil but Leeza dah start takut...takut kehilangan kemanjaan diorang...pelukan manja diorg ...ciuman diorg...Leeza mmg jenis yg suka cium2 my kids bila bersama dgn diorg...now my elder son dah 6 year old...tak lama lagi masuk sekolah rendah...Then Leeza akan merasakan perubahannya sedikit demi sedikit...itu yg Leeza takut...Macam mana ekkkk...I hope sgt all kemesraan antara I dan anak2 I tetap sama even diorg dah besar...I always pikir-pikir how???? How nak realisasikan my dream....Leeza rasa boleh tapi pasti ada caranya kan...For those yg telah berjaya boleh share dgn Leeza mcm mana kiter nak kekalkan kemesraan anak dgn kiter walaupun diorg dah boleh berdikari...

Cuba uol tgk album kat bawah ni...so sweet kan. Bagi cik mas dan kawan2 lain yg baru je menimang cahaya mata....mmg elok le sgt... may be x perlu la buat beriya-iya mcm kat blog tu...boleh buat dgn kreaviti tersendiri....




0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea