Sunday, January 24, 2010

Macam2....

coretan Leeza NM waktu 5:02 PM
Last week my car kena langgar...yg peliknya tak tahu siapa langgar and bila ianya berlaku.
Kejadian ni berlaku di parking rumah...kebetulan malam tu selepas ambik anak dari rumah pengasuh diorg parking kete luar skit dari garage...sbb ader basikal anak2 kat garage tu... Pagi Isnin tu keluar nak pergi keje and hantar anak2 pegi sekolah sekali tengok pintu belakang sebelah driver dah kemek...waaaauwaaaa....sakitnya hati sapa pulak punya keje ni...
Semalam hujan pastu riuh rendah ngan anak2 so memang tak perasan la ader ke tak bunyi yg mencurigakan...Nak kata anak jiran sebelah langgar ngan motor dia tak ader bukti pulak walaupun plate motor (belakang) patah...and ader kesan calar2 dibahagian depan motor...
Takpelah apa nak buat...dah nasiblah kot...redha jelah...setiap yang berlaku pasti ader sebab musabab...dan bagi yang telah melakukan kesalahan tu ...biar lah Tuhan sahaja yang tentukan balasannya...dia tak boleh lari dari hukuman Allah kan ..Allah itu maha mengetahui.
Tak pa..tak pa...nanti ader budget pasti akan ku cat lain kete tu....hehehehehe

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea