Wednesday, June 10, 2009

Mandi manda di Sg. Gabai...

coretan Leeza NM waktu 11:02 PM
Mandi manda di Sg. Gabai. Akhirnya sampai jugak aku kat sini. Tunggu cik abang bawak ntah bila la nak sampai agaknya...hahhahaha...thanks to No...Adik...and Sue...yg ajak aku and anak join korang....

Walaupun aku tak dapat mandi beria-ia...tp puashati lah jugak at least anak2 dapat pi mandi sungai...susah jugak bila ayah diorang tak join sekali...sebab anak2 aku ni tak mesra alam sangat....tengok je lah gambar tu...aku baru berdiri nak ambik gambar pun dia nangis....

adli and izzuddin ok skit la...iman and qistina tu mmg berkepit dgn ibu jelah...tgk aku terpaksa turun dgn jeans dan baju tu je..then balik pun dgn baju basah tu jugak...sbb mana boleh nak pi salin2 baju...nanti anak seme nangis....

ramai giler org...cuti sekolah pun kan. seme mak nenek ada. Bukan setakat melayu...india...cina je yang ada mamat and minah jepun pun ada...siap bawak pelampung besau giler...and bawak alatan mcm nak pi menyelam...depa ingat depa pi mana la tu kot....hai pelik2 betul si jepun ni....kitaorg sampai sana kul 10pg. Kete dah bederet...nasib tak kena jalan jauh sangat kalu tak masakkkkkk...ngan budak2 kecik tu....Kitaorg balik kul 2ptg....org masih tak berenti datang dan balik...tapi seme tempat masih lagi penuh....masa balik nak luar tu jam...nasib baik anak2 aku tak meragam dalam kete....kalu tak haru-biru....otw balik umah...si iman and izzuddin lena ...sampailah rumah....

emmmm...next time..nak pegi lagilah...tapi nak pegi awal skit....and nak masak byk2 skit...pi dok lama2 skit...and yang pasti...cik abang kena ader sekali baru best...anyway...thanks sekali lagi pada sepupu-pupu aku tu yg masakkan jugak utk aku dan anak2....aku pi bawak anak2 je...hehehe....






















0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea