Wednesday, May 16, 2012

Freelance Job...

coretan Leeza NM waktu 2:36 AM
Lama tak merungut...mengarut....dan melalut kat blog ni. Tak tau la bizi sgt ke apa... Tp masa tu rasanya x mencukupi. org lain pun ada 24 jam gak kan...Apasal la aku yg x cukup2 masa ni...Jawapannya...x pandai manage masa...hahahaha...so salah siapa??? Diri sendiri la.... Kena la muhasabah diri kan....If nak improve kena la selalu check diri sendiri...

Last week baru siapkan simple sistem utk sorang kawan guna Php+MySQL je.... emmm best jugak kalu dapat buat2 sistem2 yang simple ni...tak de la mengadap lama sgt.... tak de la sakit kepala sgt...hehehehe

Ada tak lagi org nak kasik aku buat sistem2 yg macam tu ekkk.... masyuk sikit pun tak pe... dapat buat sistem2 budak2 U punya projek mesti tak susah sgt kan... hehehehe. Develop sistem ni best but if too complicated and take too many time... feel excited tu lama2 akan merosot....hahahaha....bleh ke mcm tu... programmer ape cam tu kan...

Korang kalu ada member2 nak upah aku buat projek akhir blh la gi tahu... berminat gak... Nak buat projek besar2 masa x mengizinkan so tak berani la nak commit... cuma Leeza x buat dokumentation... just sistem development...database+coding je...flow seme kena tentukan siap2 la...

Minggu depan lak buat sharing knowledge skit dgn kwn2 ttg MySQL+Php.... Semoga ilmu yg ada sedikit ini semakin berkat...semoga dapatla buat kebaikan skit....hehehehe... Harap2 training tu berjalan dgn lancar...dan yg paling penting kwn2 dapat manafaat darinya...Leeza x penah mengajar lg kat opis ni...nervous jugak...kadang2 walaupun kiter tahu...kiter tak blh nak sampaikan dgn baik pada org lain.

Oklah...nak cau cin cau la dulu....

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea