Monday, October 18, 2010

i'm back

coretan Leeza NM waktu 12:00 AM
Lamanya tak menulis... malas nak mencari idea. Lagi pun busy dgn bulan puasa...sbb setiap hari kena pikir wht to cook for iftar and sahur...lepas tu raya pulak...pikir cuti...baju raya anak2...budget balik kg... After raya pikir open house pulak... budget again...and everything are done....

Actually banyak planning utk end of this year.... Nak belajar masak... buat kuih and cake...for my family. Nak belajar menjahit jugak...huhuhuhu... supaya bende2 keperluan family yg simple aku boleh buat sendiri. Then tiba2 this week join Mary Kay... so i'm doing new business with Mary Kay. Dah banyak kali join bisness2 gini ni...but x berjaya pun... tapi kali ni..disebabkan modalnya x besar...alang nak beli barang tu why not join because no extra charge and cuba my luck... Planning tu macam2 but tak berani nak kata takut hangat2 tahi ayam... Biasalah self confident aku ni kurengggggg...

Hidup ini di penuhi impian... tapi utk menggapai impian itu bukan mudah. Tapi aku pasti...benar2 pasti...mesti ada jalan utk mencapainya...dan aku tidak harus putus asa.

23hb ni aku pegi kelas tartlet. So nanti aku citer apa yg aku dapat dari kelas tu... Lepas tu bulan depan pegi kelas Mary Kay pulak... nanti aku citer pulak apa yg aku belajar disitu... ok bye..bye...

5 komen:

ieYna said...

hidup mesti diteruskan...

cayok! cayok!

lee-za said...

betul... don't give up

cik puteri said...

syabas kakak!!!selagi ada semangat, tak salah mencuba..hihihi

Cahaya said...

ala kak..xnak la cite je pasal kelas akak tu..kena la bwk opis bg sy rasa ckit....hehehe baru hidup lebih bermakna..kihkihkih

lee-za said...

pn.cahaya...bwk dtg opis...tgk la nanti ntah berapa ketul yg dpt dibawa balik...

cik puteri. biarlah apa org nak kata...org memandang kiter... namun hanya kiter yg mampu mengubah hidup kiter...kan!

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea