Tuesday, April 21, 2009

Nikmatnya ice-cream…emmmm

coretan Leeza NM waktu 8:42 PM




















Muhammad Iman Firdaus…buah hati ku yang ke-3. Anak2ku memanglah tersangat sukanya makan ice-cream. Tengok je aksi yang dirakam dah membuktikan…tersangat sukanya. Sometime anak I yang ke-3 ni…pagi2 nak pegi kerja tu pun kalu angin dia datang dia mintak ice-cream. Kadang2 sesak nafas jugak ibu dia kalau selalu sangat. Lagi pun takut effect kesihatan pulak. Tapi bila dia ngamuk ibu dia dah tak daya nak mengelak…have to… Apa2 pun I like this pictures. My hubby yang ambik masa kitaogr bercuti ke langkawi on DEC 2008. Luv u baby.

2 komen:

Anonymous said...

cute2nyer anak dia...
from along

lee-za said...

cute yeee...budak2 mmg comel kan....hehehe...itulah anugerah tuhan yg paling bermakna buat saya...syukur sgt2...

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea