Wednesday, November 25, 2009

HPA Marketing...

coretan Leeza NM waktu 7:28 PM

Salam semua...

Leeza baru je join HPA marketing. so nak citer skit kat u all la... Niat sebenarnya tak dek lah nak jual2 sgt tp disebabkan Leeza memang mengguna beberapa barangan keluaran HPA so bila pikir2 balik why not Leeza jadi ahlikan. So nak di jadikan kebetulan last week kalu tak silap Leeza received email from penawar_hpa@yahoo.com. Diorang ni mcm tahu2 je Leeza memang tengah survey macam mana nak jadi ahli and cara yang terbaik to be ahli supaya "sambil menyelam boleh minum air" hahaha..paham ke apa maksudnya tu. Supaya kejadian Leeza sebagai ahlinya tu tak sia2 la...selain boleh beli barangan dengan rege ahli so dapatlah pulangan...SEKIRANYA ader rezeki kiter disitu...

So sambung citer...dari email tu Leeza ke http://www.DuniaHerba.net/penawar_hpa
Baca2 punya baca...apa yang menariknya di DuniaHerba.net ni...kalau kiter register sebagai downline kiter akan dapat laman web percuma seperti diorang punya laman web...so itu satu tawaran yg menarik...tak perlu pikir how to promote...and buat laman web sendiri dah diberi secara percuma kan...once u register n bayarlah (semestinya la kan kena bayar....)

Jadi pendekkan citer Leeza pun join....Kenapa Leeza tiba berminat ngan HPA ni ????
Disebabkan tengah cari ubat2 yang berasaskan herba so HPA ada. Mahal skit but terjamin Halalan Toyyiba...selain dari itu...ada ayam organik, ada nugget, ada ais krim, cola dan macam2 lagi yang sesuai dan lebih selamat untuk kiter makan sebab pembuatannya memang terjamin...

Kalau ada yang berminat nak join... so boleh la ke http://www.DuniaHerba.net/lee_za

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea