Thursday, October 10, 2013

Keluarga Shaklee Saya.

coretan Leeza NM waktu 1:46 AM
Alhamdulillah. Keluarga Shaklee Leeza semakin berkembang dan meriah. Bermula bulan lepas Leeza tekad berShaklee secara serious. Bulan lepas berjaya mendaftarkan seorang anak dengan free membership. Actually ini adalah ank kedua. Bulan lepas juga Leeza mendapat cucu pertama.

Leeza sebenarnya lebih suka mendapat anak atau cucu atau seterusnya secara free membership. Kenapa yea???? Kerana melalui free membership diorang dah start running their own bisness. Berjaya collect 200pts...berjaya mendaftar...dan confirm first month dah qualified utk bonus. Jadi semangat nak berbisness tu akan sentiasa meningkat dan tiada kos digunakan. Less the risk less the cost.

Tapi klu ada yang nak join secara pendaftaran berbayar pun Leeza alu-alukan. Yuran penyertaan RM65 sahaja...RM10 utk postage kit bag. So total RM75.

Apa ISTIMEWANYA berSHAKLEE ni...????

  • Yuran seumur hidup. Tak perlu nak beli tiap2 bulan utk maintain keahlian.
  • Tak perlu nak maintain UV @ points utk kekal aktif
  • Tak ada belian minimum. Nak beli 1 item je pun blh. Still dapat rege ahli juge ye. Usoh le engkeme riso kata org perok.
  • Kalau serious nak berbisnes ada caranya. Nak beronline boleh nak beroffline pun boleh. 
  • Tiada stress dalam bisness Shaklee sbb tak perlu nak kena maintain uv @ points.
  • Target kiter sendiri letak... kiter sendiri usahakan...nak capai ke tak.... Klu x capai x de org nak marah
  • Siapa usaha lebih... Rezeki pun lebih la kan.

Apa KELEBIHAN anda sertai keluarga shaklee Leeza????

  • Kami ada group yg mantap
  • Coaching on9 
  • Ada keluarga yg sangat support each other
  • Ada leader hebat yang sentiasa meluangkan masa bersama anak2 cucunya...

Berminat utk sertai keluarga Shaklee Leeza jangan malu2 utk
Email : zalie_lieza@yahoo.com
SMS/wassup : 0136020837

Jika anda ada kemahuan kami tunjukkan jalan. InsyaAllah. 

0 komen:

 

My name is Leeza NM Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea